Kevätkin keijunsa jo toi ja lauantaille on luvassa helteistä terassikeliä. Säätilan perusteella voisi olettaa niin Kuhmon Mobilistien, Kainuun Rattoriporukan kuin Sotkamon Nuorisoseurassa olevan kirkkouskovaisia.

Keijunsa tuovan kevään lisäksi edellä mainitut yhteisöt tuovat Napikselle erinomaiset tanssiorkesterit ja nostalgista auto- sekä traktorikalustoa.

Kevättansseissa lauantaina 18.5 kuullaan nuorekasta musiikkia ja nähdään nostalgista kalustoa. Musiikista vastaavat Kaiho ja J. Eskelinen & Onnenkulkurit. 

Ennen varsinaisten tanssien alkamista Naapurinvaaralla järjestetään osallistujille ilmainen tanssikurssi. Kurssi alkaa kello 17.00 ja päättyy klo 19.00.

Ainakin Kuhmon mobilistien autoja on nähtävillä myös Sotkamon kirkonkylällä lauantai-iltana kello 18.00. Mobilistit kokoontuvat Napikselle mennessään torille jatkaen kohti Naapurinvaaraa klo 18.50.

Kevättanssit ovat lajissaan ainoat toukokuun aikana. Seuraavat tanssit avaavat kevätkauden 8.6 ja sitten on jo vuorossa juhannusaaton karkelot.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä