Artistin ja orkesterin setin pituus on 45 minuuttia yleensä. Lauantaina täydenkuun tansseissa Heidi Pakarisen ja Kari Hirvosen viimeiset setit venyivät yli tunnin mittaisiksi encoreineen.

Ja yleisö tykkäsi tietenkin tästä. Mikä parasta yleisöä saapui paikalle yli 500, tarkasti 522. Myönteinen yllätys tietäen sen, ettei yleisöä ole tansseissa keskikesällä ole oikein ollut.

Mutta kirkkaan elokuisen illan vaihtuessa sateisen leppeään iltaan tuli henkilöautojakin melkein jonossa vaaran päälle.

Lauantaina liikenteessä olivat myös karavaanarit, joilla ei tarkoiteta Heidin yhtyeen faneja. Ja Vuokatista ja Sotkamosta väkeä kuljettaneen onnikan norrat notkuivat ensimmäisellä reissulla. Taas oli paljon väkeä, jotka kertoivat menneen kaksikin vuotta ilman tansseissa käyntiä.

Molemmat orkesterit esittivät sekä jalan alle että tunteisiin menevää tanssimusiikkia.  Myöhemmin julkaistavalla videolla näytepätkiä illan musiikkiannista. Muun muassa Karin tulkinnoista Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemistä kappaleista.

Mainittakoon yleisössä olleen kaksi viittomakielen tulkkia, jotka viittoivat kappaleiden sanat asiakkaalleen.

Keikkaa molemmilla orkestereilla ja artisteilla riittää.  Kari Hirvonen orkestereineen oli edellisenä iltana ollut Tuurin kyläkaupan ”tanssiteltassa” esiintymässä, Heidi Pakarinen jatkoi matkaansa Karavaaninsa kanssa Iisalmeen yöksi ja sieltä edelleeen keikallee Savitaipaleelle.

Niille, jotka olivat kyselleet sitä, milloin Kari Hirvonen esiintyy seuraavan kerran meillä, kerrottakoon sen päivän olevan 10.6.2023 eli ensi kesänä kesäkauden avajaisissa.

 

 

Teksti: Pertti Granqvist

Kuvat: Olavi Heikkonen

Video: Olavi Heikkonen ja Pertti Granqvist

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä