Aada ja Taru Pyhäjärveltä sekä Olga ja Aada Sotkamosta saapuivat jo kymmeneltä odottamaan tubettajien Aran, Ninon ja Nikon sekä DJ:na toimineen Sonjan esiintymistä Naapurinvaaralla sunnuntaina. Tytöt odottelivat esiintymislavan edessä huvitilaisuuden alkamista.

Naapurinvaaralla tehtiin sunnuntaina historiaa tubettajien esiintyessä ensimmäistä kertaa. Toiveita varhaisnuorisoa kiinnostavien esiintyjien saamisesta Naapurinvaaralle ja yleensä nuorille tarkoitettujen tilaisuuksien järjestämisestä Sotkamossa on vuosien varrella kantautunut eri tahojen korviin. Sotkamon Nuorisoseura otti niin sanotusti kopin tästä ja sponsoreiden tuella järjesti tubettajien esiintymisen. Eikä tyhjille seinille tarvinnut tubettajien tubettaa. Noin 600 iältään 10-vuoden molemmin puolin olevia hyppi, taputti käsiään, kiljahteli ja muutenkin eli mukana. Osallistuen tietenkin lopuksi yhteiseen kuvaus- ja halaushetkeen.

Se pelko, että Napis olisi jotenkin syrjässä tällaisten tilaisuuksien järjestämiseen, osoittautui turhaksi. Sotkamolaisilla oli kyydit olemassa, ilmaiseen kuljetukseen ei ilmoittautunut yhtään lähtijää. Kuhmosta tuli linja-autolla 10 ja Kajaanista 20.

Vanhaa sananlaskua lainaten silloin on annettu, kun on tarjottu. Linja-autoyrityksille ja kaikille muille sponsoreille suuri kiitos mukanaolosta. Teidän tukenne oli tärkeää ja koitui sotkamolaisen sekä kainuulaisten lasten ja varhaisnuorten hyväksi.  Yhteistyössä ja yhdessä tekemisessä oli taas kerran voimaa.

Näkemäänsä, kokemaansa ja kuulemaansa tyytyväisten tubettajien kanssa keskusteltiin tilaisuuden jälkeen lyhyesti ensi vuodesta. Sen keskustelun perusteella tubettajat eivät sunnuntaina Naapurinvaralla esiintyneet samalla kertaa kahdesti, ensimmäisen ja viimeisen kerran, vaan jatkoa seuraa.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä