Lauantaina 20. toukokuuta järjestetään Naapurinvaaran Huvikeskuksessa Kainuun Nuorisoseurafoorumi. Nuorisoseurafoorumin ohjelmassa on ajankohtaista keskustelua, ajatustenvaihtoa sekä terveiset Suomen Nuorisoseurojen Liitosta. Myöhemmin illalla Naapurinvaaralle tekevät kevätajelun Kuhmon Mobilistit museoautoillaan. Illan ohjelmaan kuuluvat tietenkin tanssit.

Nuorisoseurafoorumi on Suomen Nuorisoseurojen Liiton alueellinen toimintamalli. Seurojen aktiiveille tarkoitettu foorumi järjestetään Kainuussa nyt ensimmäistä kertaa.  Naapurinvaaralla Aluefoorumin järjestelyistä vastaa nuorisoseurojen Tekemisen riemua-hanke ja Sotkamon Nuorisoseura ry.

Suomen Nuorisoseurojen Liitosta Naapurinvaaralle lauantaina saapuvat toimialajohtaja Hannu Ala-Sankola ja kehittämispäällikkö Henna Liiri-Turunen.

Kuhmon Mobilistien vierailuilla Naapurinvaaralla ovat pitemmät perinteet kuin aluefoorumien järjestämisellä. Mobilistit ovat useana kesänä käyneet Naapurinvaaralla ja tulevat jälleen. Alustavien tietojen mukaan noin 10 erilaista museoikäistä ajoneuvoa on lauantaina liikenteessä. Museoajoneuvot kokoontuvat Sotkamon torille noin klo 18.00 ja siirtyvät torilta Naapurinvaaralle klo 19.00 mennessä.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä