Puhelinlangat Laulaa-musikaali esitettiin sunnuntaina Naapurinvaaran Huvikeskuksessa. Musikaali oli yleisömenestys ja siltä osin meille järjestäjille iloinen yllätys. Kerrotaan myös samalla, ettei ilman Sotkamon kunnan tukea musikaalia olisi esitetty Naapurinvaaralla. Iso käsi ja kiitos kunnalle. Kulttuurin puutteesta valittajille myös vastaus samalla, Sotkamossa voidaan järjestää ja järjestetään kulttuuritapahtumia.

Järjestävän yhdistyksen puheenjohtajan puhelin alkoi sananmukaisesti laulamaan sunnuntaina aamulla. Ihmiset olivat heränneet uuteen päivään ja siihen, että harvinaista kulttuuriherkkua on iltapäivällä tarjolla. Soittajat kyselivät, jotta vieläkö mahtuu. Ja mahtuihan sinne, tuoleja kannettiin vain lisää ja kaikille yli 200:lle katsojalle löytyi istumapaikka.

Laula-näyttelijä nelikkoa, Katja Karisukkia, Susanna Heikkiä, Kalle Jussilaa ja Teijo Lindströmiä säesti Quattro-orkesteri.

Käsikirjoituksen hauskaan musikaaliin oli tehnyt Katja Karisukki.

Harmi, että samaan aikaan sunnuntaina ajoivat Kajaanin kauden päätösravit, päivä valittiin esiintyjien aikataulujen mukaan.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä