Jarkko Honkanen

Jarkkoa on laulajan uralla vienyt eteenpäin laulamisen ja esiintymisen nälkä. Ensimmäiset kokemukset laulajan ammatista ovat tulleet useista eri kokoonpanoista Suomirockista rautalankaan.

Jarkko on osallistunut 1990-luvulla hyvällä menestyksellä laulukilpailuihin. Kokemusta on karttunut ainakin Suomen tähti- ja Somero soikoon – kilpailuista, sekä myös Seinäjoen Tangomarkkinoilta.

Jarkko on esiintynyt Taivaan tulet tv-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Hän esitti ohjelmassa yhtyeensä kanssa kappaleen Vuoden jokaisen.

Jarkko ja Taiga on vuoden 2017 tanssittaja.

Jarkon keikkaohjelmisto on sekoitus omia kappaleita, tanssimusiikkia sekä parhaimpia iskelmä- ja bilehittejä höystettynä tuoreilla sovituksilla.

Ohjelmiston monipuolisuus takaa, että yleisö viihtyy lavoilla ja ravintoloissa.

Jarkko on Lasse Hoikan vävy.

Jarkon taustalla soittaa Taiga-yhtye.

Edellisen kerran vieraili Napiksella 2022 maaliskuussa, tunnelmia löytyy täältä

Jarkko & Taiga esiintyvät 23.6. Rokualla.


Kuva: Mira Tiinanen

Jonna Ortju & Namu

Kokoonpano tunnettiin aiemmin nimellä Seireenit, sekä Jonna Ortju & Lumottaret.

Jonna Ortju & Namu on lumoavaa naisenergiaa hehkuva yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet jo vuosia yhdessä.

2016 solisti Jonna Ortju pääsi Tangomarkkinoiden finaaliin asti. 2018 hän sijoittui yhdeksän parhaan joukkoon Kiuruveden Iskelmämestarit – kisassa.

Yhtyeen ohjelmistossa on kappaleita niin tanssi-iltoihin kuin yritystapahtumiin.

Jonna & Namu on toteuttanut Lievestuoreen yrittäjien, Laukaan kunnan ja Laukaan Säästöpankin Kulttuurisäätiön kanssa mielenkiintoisen projektin: uuden version Lievestuoreen Liisa -klassikkokappaleesta. Mukana fiittaamassa myös Laukaan entinen kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä. Musiikkivideolla nähdään myös Lievestuoreen harrastelijanäyttelijät sekä suuri joukko kyläläisiä ja yhdistyksiä.

Jonna nähdään elokuussa Kartanon Kievarilla musiikkikomediassa Maitolavan Madonna – Uuden edessä. Muissa rooleissa mm. Markku Uhlbäck, Leif Lindeman ja Marja-Liisa Kuosmanen.

Kokoonpano; Jonna Ortju laulu ja haitari, Sanna-Mari Savolainen basso ja laulu, Mariam Vainio koskettimet, Juuli Kaukinen kitara ja laulu, Marianne Heikkinen rummut ja laulu sekä Laura Helander saxofoni, ja laulu.

Seuraava keikka 17.6. Somerolla.

Edellisen kerran Jonna & Namu vieraili Napiksella maaliskuussa 2022. Tunnelmia nähtävissä täällä

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä