Päivän sää oli todella syksyinen, sateinen ja harmaa. Illan kääntyessä yöhön aukesivat taivaan hanat kunnolla, ja tanssien päätteeksi lähtijät kiiruhtivat parkkipaikan halki lätäköitä väistellen.

Sinitaivas esiintyi ensimmäisen kerran jo päivällä järjestetyssä konsertissa. Rumpali Juha-Matti Aholan mukaan kyseessä oli heidän syyskonserttikiertueensa kaikessa kokonaisuudessaan.
Muutama tunti konsertin jälkeen Sinitaivas saapui illan keikalle Sinikaksi nimetyllä bussillaan.

Musiikkimatka kuljetti heidän osaltaan illan aikana Sierra Madren kautta Rio Grandelle ja moniin muihin tunnelmiin. Loppuhuipennuksena kuultiin Särkyneen toiveen katu jossa taitonsa näyttivät puhallinosaston ammattilaiset Tommi Jalo ja Jyri Laitila. Juha-Matti Aholan lisäksi lauluvastuuta jakoivat Jarno Pasma, Elias Marjomäki sekä Jukka Lehtimäki.

Toisella puolen lavaa tarjoiltiin niin ikään tanssimusiikkia täydellä teholla Helminauhan toimesta. Yhtyeen solistina toimii Markus Kokkonen. Helminauhalla oli myös instrumentaalikappaleita ohjelmistossaan, kuten viimeisenä valssina kuultu Sayonara no natsu. Helminauhassa haitaria soittaa taidokkaasti Kalle Kämäräinen.

Polkat, jenkat ja masurkat kuuluivat myös illan aikana. Kokonaisuudessaan illan musiikkitarjonta sai kävijöiltä kiitosta, monia yleisön toiveitakin toteutui.

Video illasta julkaistaan viikon 38 alussa.


Helminauhan solistina toimii Markus Kokkonen.


Sinitaivaalla oli Napiksella kaksi esiintymistä, joista ensimmäinen oli konsertti päivällä.


Etualalla Sinitaivaan laulava rumpali Juha-Matti Ahola, huilua soittaa Jyri Laitila.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä