Kansalaiset olivat lauantaina perhejuhlissa, koronan takia kotona tai muissa harrastuksissa.

Mutta tansseihin tulleet tanssivat kuin viimeistä päivää. Olipa kappale mikä tahansa, niin lattialla olleiden parien määrästä olisi voinut luulla väkeä olevan enemmänkin.

Myös esiintyjäkattaukseen oli viikonlopun tapahtumilla vaikutusta. Marko Maunukselan piti esiintyä Jukka Hallikaisen kanssa. Maunukselan tyttären ylioppilasjuhlien takia Marko&Jukka ei esiintynyt, vain Jukka.

Sekä kajaanilaislähtöinen Heikki Koskelo.

Molemmat taattuja tanssimusiikin esittäjiä. Jukka Hallikainen oli tulomatkalla ”sanoittanut ja sovittanut” Sotkamo-humpan.

Ensiesitys kuultiin ja nähtiin Naapurinvaaralla.

Illan aikana Vuokatinvaaralle päin katselleita ilahdutti vaaran takaa radiomaston vierestä noussut kuu. Jos jossain on venetsialaisia vietetty, on kuun nousu heitäkin miellyttänyt.

 

Illan hämärtyessä asiakas ilmoitti Naapurinvaarantiellä hortoilleesta lampaasta. Lammas lienee ollut karkuteillä Työväentalon kohdalla olevasta aitauksesta. Lajitoverit kutsuivat karkulaista äänihavaintojen perusteella useaan otteeseen. Näköhavaintoa ei saatu. Asiasta ilmoitettiin lampaiden omistajalle.

 

Mikäli viranomaiset eivät kiellä järjestämistä, jatketaan syyskuun ajan.  Ohjelmistoshoppareissa on peruutusaika kuukausi.

Tiedotamme asiasta, kun uutta tiedotettavaa on.

 


Tuleva viikko näyttää, että roudaavatko orkesterit kamojaan vielä ensi lauantaina.


Kuu nousi illan hämärtyessä Vuokatinvaaran takaa.


Heikki Koskelo.


Jukka Hallikainen.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä