Päivä oli sateinen ja harmaa, eikä veden tulo loppunut illankaan aikana. Lämpötila oli kuitenkin plussan puolella. Onneksi sade muuttui lumeksi vasta tanssien päätyttyä.

Ihmiset saapuivat alkuillasta tasaisena virtana.

Suvi Hiltunen yhtyeensä kanssa esitti tanssimusiikkia laidasta laitaan, illan aikana kuultiin mm. Lazzarella, Oli kuu, oli ilta, Tiet ja Minne tuuli kuljettaa. Suvin edellisestä käynnistä ehti vierähtää muutama vuosi.

Toisena esiintyi Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Tuttuun tapaan kappaleet esitettiin tyylillä ja tunteella tangosta twistiin. Esimerkkeinä mm. Yössä soi Americano, Pienen pieni onni sekä lopussa yhteisesityksenä Suvin ja yhtyeen kanssa Etana asialla.
Meneillään olevaan Roosa nauha-kampanjaan liittyen Kyöstin ja Varjokuvan asuja koristi Roosa nauha. Pieni esimerkillinen teko, malliksi myös muille.

Usein esiintyjillä on monenlaisia toivelistoja mitä heille pitää takahuoneessa olla tarjoilun osalta. Joskus isompia, joskus pienempiä pyyntöjä. Varjokuva oli esittänyt netin kautta toiveen että rumpalille kolmioteetä ja tiettyjä keksejä löytyisi. Tämä onnistui, ja siitä oli ollut toivoja tyytyväinen.

Ilta sujui rauhallisesti musiikista nauttien, seuraavat tanssit ovat puolestaan 2.11. Nyt oli käytössä molemmat narikat, kuten on myös kaksissa viimeisissä tansseissa. Eli tilaa löytyy takeille ja tavaroille ettei niitä jätettäisi minne sattuu.


Kyösti Mäkimattilan Varjokuva on yksi suosituimpia tanssiorkestereita tällä hetkellä.


Suvi Hiltusen orkesteri vastasi vauhdikkaasta ja reippaasta tanssimusiikista. Klassikoitakin ohjelmistossa oli.

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä