Se on ikävää, jos tansseihin ei tule yleisöä.

Erityisen ikävää, jos hyväntekeväisyystarkoituksessa järjestettyihin tansseihin ei tule yleisöä.

Kaikista ikävintä, jos mielikuvaksi jää ajatus, että joidenkin jopa kohderyhmiä lähellä olevien mielestä tällaisille tapahtumille ei ole tarvetta. Olipa se mielikuva sitten todellinen tai ei.

Sitten ne hyvät asiat:

Jos hyväntekeväisyyteen eli pesäpallojunioreille ei rahaa onnistuttu hankkimaan, niin ei järjestäjäkään tappioita tai suuria tappioita kuitannut.

Naapurinvaaralle saatiin tulemaan väkeä, jotka eivät ennen ole siellä käyneet.  Illan kruunasivat Superpesispelaajien Niko Korhosen ja Ville Väliahon esitykset karaokessa. Lisäksi pesäpalloväestä esiintyivät ”Räppäri-Olli” ja Kaisa Schroderus.

”Räppäri-Olli”, Olli Korhonen on SuperJymyn sisällöntuottaja. Kaisa Schroderus oli aiemmin Jymy-Pesiksen toiminnan vetäjänä.

Ville Väliaho vastasi kysymykseen jännittämisestä:

­”Ei jännittänyt. En katsonut yleisöön päin.”
Samalla tavalla Ville kertoi keskittyvänsä omaan suoritukseensa pesäpallokentällä syöttölautasen ääressä.

Paikallisia orkestereita toivoneiden pyyntöihin oli vastauksena Joni Lauronen & Laatukone ja Sanna& PaHa´s.  Ensimmäinen suuntautunut enemmän rautalankatyyppiseen tanssimusiikkiin. No tulihan sieltä sitten Get On ja Kainuu Twist.

Sanna Kuvajan orkesteri lienee tottunut enemmän räminämeininkiin. Illan lopuksi kuullut kaksi kaunista valssia kertoivat toisenlaistakin osaamista löytyvän.

Joni Laurosen orkesterilla oli lauantai dramaattinen päivä.

Kosketinsoittaja oli ajanut moottoripyörällään aiemmin päivällä Kuhmossa hirveä sekä koiraa väistäessään metsään.  Pyörä ja mies olivat pyörineet ojanpohjalla ja Napiksen keikan sijaan soittaja joutui sairaalaan Kajaaniin.

Olli Pautola oli paikalla Sannan orkesterin ”managerina” ja tuurasi Jonin orkesterissa. Harvoinpa noin kokenutta tuuraajaa saadaan noin vähällä vaivalla paikalle.

Erikoisuutena mainittakoon Jonin orkesterissa soittaneen isän ja pojan, Jani Vännisen ja Juha Vännisen. Sannan orkesterissa soitti Olli Pautolan poika Osku Pautola.

Ensi lauantaina 19. lokakuuta palataan normaaliin päiväjärjestykseen.

Jännityksellä odotamme, että kertooko Kyösti Mäkimattila saman jutun yleisön edessä kuin toissalauantaina Kukonhiekassa Saarijärvellä.

Jos ei kerro, niin kerrotaan se tässä.

”Keskisuomalaisessa oli ollut ilmoitus, jonka mukaan kaksi H-miestä etsii vastaavaa, toista kahden H-miehen parivaljakkoa.  Etsivät siksi, että haluavat perustaa Keski-Suomeen 4H-kerhon.”


Duo Väliaho ja Korhonen


Niko "Gorba" Korhonen yllätti yleisön herkillä tulkinnoillaan.


Olli Pautola, kokenut tuuraajaa kosketinsoittajana Joni Laurosen yhtyeessä.


Sanna & PaHa´s oli illan toinen paikallinen orkesteri.

Tästä pääsee katsonmaan pesistanssien videon https://www.youtube.com/watch?v=wChI0JRLcGU

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä