Päivän sää oli enimmäkseen poutainen, mutta syksyn tuntua on jo ilmassa. Lämpötila päivällä oli noin kymmenisen astetta. Yöllä puolestaan sai raaputella ikkunoita puhtaaksi.

Ilta oli kahden orkesterin musiikillista ilotulitusta, useampi lähtiessään kiittelikin hyvistä tansseista.

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä Finlanders tietää vuosien kokemuksella miten tanssikansa saadaan viihtymään illasta toiseen. Yhtyessä on mukana kolme alkuperäistä jäsentä: Jussi Lammela, Aarne Hartelin sekä Lasse Paasikko.
Vuosien varrelta on mukaan kertynyt paljon hittejä, eikä niitä millään kaikkia saa yhteen iltaan mahtumaan. Suositut kappaleet kuten Oikeesti, Hiljaiset sillat ja Kaikki tytöt kyllä kuultiin. Lauluvastuuta on yhtyeen useammalla jäsenellä ja välillä vuoron saa instumentaalikappaleet.

Heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla Neitoset voittivat tanssiorkestereiden SM-kilpailun SMORKIN. Illan mittaan Neitoset todistivat että osaamista löytyy. Yhtyeen solistina toimii Marja Pisilä, ja välillä kuultiin myös heiltä insturmentaalikappaleita. Harmonikkaa soittaa Hyrynsalmelta kotoisin oleva Stina-Emilia Kemppainen, rumpalina Satu Palmroos, kosketinsoittajana Anni Palojärvi ja bassoa sekä kitaraa soittaa Heli Korkala. Keväällä Neitoset levytti oman versionsa kappaleesta Pikku Pikku Bikinissä, joka myös kuultiin illan aikana


Finlanders on yksi pitkäaikaisempia, keikkailevia tanssiorkestereita Suomessa.


Tältä näyttää tanssisali ennen puolta seitsemää. Finkut ovat juuri tuoneet kamojaan sisälle.


Marja Pisilä on mestariorkesteri Neitosten solisti.


Naiskauneutta koko lavan täydeltä.


SMORK-kilpailun kiertopalkinto.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä