Lauantaina Vuokatissa vaellettiin, ja Napiksella tanssittiin.
Pilvipoutainen sää suosi ulkoilijoita, mutta päivällä pidetyillä Sari ja Jari Aaltosen tanssikursseilla oli myös mukavasti väkeä. Ensimmäisenä saatiin oppia hitaaseen valssiin, sekä amerikkalaiseen valssiin. Toinen osuus oli pehmeän aistikasta rumbaboleroa.

Illalla oli luvassa kuninkaallista menoa, sillä toisena esiintyi vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen. Ilta alkoi kappaleilla Rakastan, rakastan, rakastan ja Lapin tango. Puhelinlangat laulaa – kappaleen aikana Marita kannusti ihmisiä tekemään jenkkaan letkaa, ja seuraavan jenkan alussa hän toisti saman. Kesken Letkiksen esittämisen Marita tuli lavalta alas, ja lähti itse letkaa vetämään. Kuulemma kappale ei lopu ellei letkaa synny, ja niinhän se sitten syntyi. Oman osuutensa lopussa kuultiin hitiksi muodostunut Andre.

Toisena yleisön hurmasi loistavalla äänellään ja upealla lavakarismallaan vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen. Energia-yhtyeensä kanssa esiintynyt Teemu piti kuulijat sekä tanssijat musiikillisessa otteessaan alusta loppuun. Lavan edusta oli tupaten täynnä Teemun esiintyessä. Loppusuoralla kuultiin vauhdikas potpuri, johon Teemu kannusti yleisöä osallistumaan. Tanssikansa viihtyi isolla porukalla hyvän musiikin äärellä loppuun asti. Teemusta pidettiin niin paljon, että kolme kertaa taputettiin takaisin. Viimeiset valssit jäivät tosin tällä kertaa kuulematta.

Iloisella mielellä yleisö poistui yön syliin aamuöiseen sateeseen.


Teemu orkestereineen vauhdissa. Tässä tulkitaan Kainuun maakuntalaulua.


Marita Taavitsainen on iloinen esiintyjä. Niin hänellä kuin Teemullakin on sitä niin sanottua lavakarismaa.


Väkeä oli tansseissa lähes 700. Autoja tuli parhaimmillaan jonomuodostelmena tanssipaikalle.

Video illasta julkaistaan myöhemmin.

Tästä linkistä pääsee Vaellustanssien videoon, joka löytyy  Youtubesta nimellä vuoden 2019 Vaellustanssit. Tästä suoraan https://www.youtube.com/watch?v=YJPv6DqCgB0

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä