Elokuu vaihtui syyskuuksi varsin lämpimissä lukemissa. Sisällä oli kuuman kosteaa, eikä ulkoilmakaan viilennystä tarjonnut. Alkuillasta myös kuumailmapallo kohosi korkeuksiin Vuokatin päällä.

Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster oli illan toinen esiintyjä, hän aloitti osuutensa tangoilla Vie minut tangoon ja Yöt illat elokuun. Omasta tuotannosta kuultiin kappale nimeltä Palanen. Mariaa säesti tällä kertaa Onnenkerjäläiset, ja lavalla nähtiin myös kopassaan musiikista nauttiva Hilma-koira. Hilma on ollut mukana usealla Onnenkerjäläisten keikalla yhtenä bändin jäsenenä.

Toisena esiintyi Leif Lindeman, omien sanojensa mukaan ensi kerran hän esiintyi Napiksella tasan kuusi vuotta sitten. Leif osaa ottaa yleisönsä ja suosion todistaa täysi keikkalista. Eturivi täyttyi innokkaista faneista ennen Leifin osuuden alkua. Leifin molemmat setit alkoivat tangoilla. Mukaan mahtui myös potpuri Rainer Frimanin tuotannosta.

7.9. Voi Vuokatissa vaeltaa päivällä tai osallistua Sari ja Jari Aaltosen pitämille tanssikursseille. Kurssit alkavat Napiksella klo 12.30.<iframe width="560" height="315" src="/https://www.youtube.com/embed/LfXVqbc7U0c?rel=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Kuin Valistuksen vanhasta kuvastosta. Etualalla Mujethoulu. Joku oli tehnyt kunnon tulet Kaarreniemen Jäätiönlahden puoleiselle rannalle.


Juhannusruusut kukkivat Naapurinvaaran sisäänkäynnin edessä.


Kuvan koira sai monta rapsutusta. Koira oli isäntänsä soittaessa lavalla.


Tuttu parivaljakko. Hanuristi Pekka Juntunen ja Leif Lindeman.


Maria Tyyster veti settinsä reippaalla tempolla.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä