Päivän epävakainen sää muuttui iltaa kohti mennessä poudaksi. Edellisviikon helteisiin nähden sää tuntui jopa viileältä. Yöt ovat jo varsin pimeitä.

Autoja saapui tasaiseen tahtiin, ja myös karavaanareita oli jälleen liikkeellä.

Lapin lumoa oli tarjolla esiintyjien osalta koko illan. Harvemmin on ollut niin, että molemmat esiintyjät yhtyeineen ovat Lapista lähtöisin.

Jarkko Honkanen Taiga- yhtyeensä kanssa on tuttu kävijä Napiksella. Illan aikana kuultiin myös kesällä ilmestynyt kappale Napakymppi. Omien levytysten lisäksi kuultiin mm. Poika varjoisalta kujalta, Pepita ja Mä jäin kii.

Ensimmäistä kertaa Napiksella vieraili viime vuoden tangokuningatar Saana Sassali. Yleisölle hän kertoi palanneensa edellisenä yönä lomareissulta Kreikasta, akut täynnä oli mieluista ryhtyä taas työn touhuun. Saanaa säesti Aika Velikultia, jossa soittaa rumpuja veljensä Matias.

Iloinen ja energinen Saana otti hyvin yleisönsä, ja lavan edusta olikin täynnä kuuntelijoita. Kellä kulta, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Poromies ja Jos se voisi olla totta ohjelmistosta mainittakoon.

Alkuillasta Jarkko ja Saana olivat miettineet, että yhden kappaleen voisi esittää duettona, ja näin tapahtui Jarkon osuuden lopussa. Kyseinen kappale oli Lapin tango.


Kohta punertaa marjat pihlajan. Syksyä kohti mennään ja maisemat ovat sen mukaiset.


Jarkko Honkanen Taiga-orkesterinsa kanssa on vieraillut useamman kerran Napiksella aikaisempina vuosina.


Saana Sassalille kerta Napiksella oli ensimmäinen.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä