Ilmatieteen laitoksen mukaan aina silloin tällöin on paikallisia sadekuuroja, ja sellainen sattui tällä kertaa osumaan Napiksen päälle alkuillasta. Pienellä alueella satoi lyhyeen hetkeen rankasti, jopa niin että tien hiekat valuivat pois paikoiltaan. Muutaman kilometrin päässä ei satanut sitten ollenkaan. Onneksi läheltä löytyi apu, traktorimies joka saapui pyynnöstä tasoittamaan tien ja pihan kuntoon.

Kesälomalaisia oli jälleen myös liikkeellä sekä yksi polttariporukka.

Illan musiikkitarjonta sujui kahden orkesterin voimin.

Toisena oli perinteisempää tanssimusiikkia esittänyt Tulipunaruusut. Oman vivahteensa yhtyeen tunnelmaan tuo saksofonisti Kari Teräväinen. Omia levytyksiä sekä klassikoita mahtui illan osuuteen, mainintoina mm. Onnellisten ihmisten saari, Tulipunaruusut - humppa ja Saarenmaan valssi.

In The Mood tarjosi omalta osaltaan monenlaisia tunnelmia ja rytmejä. Suvi Karjulan lisäksi välillä lauluvuoron sai Ilari Haavisto. Mukaan mahtui myös muutama instrumentaalikappalekin.


Täsmäkuuron suurin voima kohdistui Naapurinvaaran etelärinteeseen. Tie katkesi varttitunnin aikana.


Erään asiakkaan sanoja lainaten "ei ole kyse enää tanssimusiikista, vaan taiteesta." Hän tarkoitti In The Moodia ja Suvi Karjulaa.


Iloinen polttariseurue saapui Kajaanista.


Perinteisemmän tanssimusiikin esittämisestä kantoi vastuun Tulipunaruusut.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä