Poutaisen sään vallitessa Napiksen rinnettä kipusi autoja alkuillasta sellaiseen tahtiin, että ensimmäisen puolen tunnin aikana lähimmät parkit olivat jo täyttyneet. Lopputuloksena autojen letka ylsi niin sanottuun alaparkkiin saakka.

Souvareiden esiintymisellä pääsiäistansseissa on jo pitkä perinne. Tällä kertaa he esiintyivät Lankalauantaina kun useana vuonna keikka on ollut sunnuntaina.
Yhtyeen kokoonpanoon tuli muutos alkuvuonna kun haitaristiksi tuli Marko Jolkkonen. Keikka oli siinä mielessä historiallinen, että Pasi Alakurtti soitti uusilla rummuilla, edelliset pitkään palvelleet ovat jääneet treenikäyttöön.
Viime vuonna tuli Souvareiden historiaa täyteen 40 vuotta, yhä edelleen heidän musiikkinsa tavoittaa uusia faneja. Lukuisten kappaleiden lomasta on hioutunut vuosien varrella kestohitit joita ei illasta voi unohtaa.

Toisena esiintyi Komiat, joka on vielä varsin uusi tulokas orkestereiden joukossa. Vahvan näytön taidoistaan yhtye on jo antanut, sillä Komiat voitti viime vuoden tanssiorkestereiden SM-kilpailun heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.
Komiat olivat Napiksella kolmatta kertaa. Yhtyeessä haitaria soittaa Kultaisen Harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen ja omien sanojen mukaan Komiat esittää vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia. Mukana oli useita harvemmin kuultuja kappaleita kuten Jos kaikki Suomen järvet ja Hölöpäti-jenkka.

Musiikkitarjonta oli palautteen perusteella kävijöiden mieleen. Kunnon tanssimusiikkia illan alusta loppuun kuten kuuluu ollakin.
Pääsiäisen aikaa eletään, niin myös noidat luutineen saapuivat paikalle. Luudat tosin jäivät illan ajaksi parkkiin narikkaan.


Komiat-orkesterille voi povata jatkuvaa menestystä tanssiyleisön viihdyttäjänä.


Lasse Hoikka ja Souvarit sekä pääsiäinen ovat pettämätön yhdistelmä. Siirto lauantaiksi oli onnistunut ratkaisu.


Väkeä saapui kuin ennen vanhaan. Noin 1100.


Asuntoautojakin oli todella paljon. Karavaanareiden kanssa yhteistyö nykyisin toimii.


Kello ei ollut vielä iltakahdeksaakaan ja pysäköintialueella näytti tällaiselta.


Kuten ennustettiin, noidatkin tulivat tansseihin.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä