Sinitaivas

Sinitaivas voitti vuonna 2007 olleen Viihdyttäjä-kisan, ja toimi Kesäillan Valssi-ohjelman taustaorkesterina samana kesänä. Sitä kautta tämä reilulla asenteella ja tanssimusiikilla soittava yhtye on tullut tunnetuksi.

Ohjelmisto on monipuolinen, kattaus uutta ja vanhaa. Sinitaivaan tahdit ovat kohdallaan, sillä yhtyeen jäseniltä löytyy myös tanssitaitoa.

Sinitaivas-orkesterin on perustanut laulava rumpali Juha-Matti Ahola. Viihdyttäjäkisaan yhtyettä kehotti osallistumaan trumpettitaiteilija Nalle Lehtonen. Uran alkuaikoina Sinitaivas kiersi Suomea Rainer Frimanin ja Nalle Lehtosen kanssa.

Vuonna 2009 Sinitaivas valittiin vuoden tanssittajatulokkaaksi. Syksyllä 2011 valittiin vuoden tanssittajaksi.

Yhtyeeseen tuli alkuvuodesta 2017 toiseksi puhaltajaksi Johanna Piipposen aviomies Jyri Laitila.

Juha-Matti Aholan lisäksi Sinitaivaassa soittavat, Jukka Lehtimäki kosketinsoittimet, haitari ja laulu, Elias Marjomäki kitarat ja laulu, Tommi Jalo puhaltimet, Jarno Pasma basso ja laulu sekä Jyri Laitila saxofoni ja huilu.

Sinitaivas esiintyy 25.3 laivalla.

Sinitaivas esiintyi Napiksella viimeksi syyskuussa, tunnelmia siitä näkee täältä.Benjamin Enroth

Benjaminin kiinnostus musiikkiin syttyi jo nuorena. Isänsä Pepe Enrothin kanssa hän on tehnyt aikanaan paljon yhteisiä keikkoja.

Nuorempana hän on ollut myös mukana kahdessa Tampereen Työväen Teatterin musikaalissa, Oliver ja Peter Pan.

Suurelle yleisölle Benjamin tuli tutuksi vuoden 2016 Tangomarkkinat - finaalissa, hänet valittiin tuolloin yleisön Tangokuningas - suosikiksi.

Benjaminin omien sanojen mukaan tangon lisäksi taittuu monenlainen musiikki popista iskelmään ja tanssimusiikkiin.

Viimeisimmän kappaleensa hän julkaisi viime vuonna.

Benjamin saapuu Napikselle ensimmäisen kerran.

Benjaminin säestyksestä vastaa Veijarit - yhtye, jonka kokoonpano on; Jari Hjelt haitari, kitara ja laulu, Markku Salmijärvi koskettimet ja laulu, Juuso Liinamaa basso ja laulu sekä Timo Tuominen rummut.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä