Naapurinvaaran Huvikeskus sijoittui kuudenneksi Suomen Kaunein Kesälava-äänestyksessä.

Äänestyksen järjesti SuomiViihde -lehti.

Tulokset julkaistiin lehden syyskuun numerossa.

Ääniä annettiin yli tuhat. Äänet jakautuivat 67 eri tanssipaikan kesken.

Ylivoimaisesti eniten ääniä sai Ristiinassa sijaitseva Metsälinna.  Ristiina sijaitsee 20 kilometriä Mikkelistä Lappeenrannan ja Kouvolan valtatien varressa,

Metsälinnassa on tänä vuonna järjestetty tansseja yhtä poikkeuksetta lukuun ottamatta sunnuntaisin. Toiminnasta vastaa Ristiinan Urheilijat.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui Ämyri Somerolta.  Iitissä Saukonkallio, Särkkä Punkalaitumella, Kaarihovi Teuvalla ja Sotkamon Naapurinvaara olivat seuraavina.

Järjestyksessä Top20-porukkaan sijoittuivat Naapurinvaaran jälkeen Uittamon Paviljonki Turusta, Huvilintu Raisiosta, Kallioniemi Korialta, Kajaste Nurmeksesta, Valasranta Yläneeltä, Urjanlinna Sievistä, Halkosaari Lappajärveltä, Rönni Orivedeltä, Käenkoski Parkanosta, Ruokolahti Siikajoelta, Kalliojärvi Isokyröstä, Haikka Pirkkalasta, Kukonhiekka Saarijärveltä ja Kolmilammi Hausjärveltä.

Naapurinvaaran Huvikeskus poikkeaa useista ääniä saaneista lavoista siltä osin, että toimintaa on myös kesäkauden ulkopuolella. Kuten myös ainakin Urjanlinnalla ja Kalliojärvellä.


Naapurinvaaran Huvikeskus menestyi hyvin äänestyksessä parhaasta kesälavasta. Kuva vuodelta 2013.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä