Syyskuun tanssikausi jatkui enimmäkseen poutaisen sään vallitessa, välillä saatiin pieniä kuuroja. Tuulta piisasi illan mittaan, mutta ei niin pahana kuin ennusteet uhkasivat. Lauantain vaihduttua sunnuntain puolelle tuuli voimistui navakammaksi ja saatteli lähtijät kuutamon valaisemaan yöhön.

Jälleen on aika muistuttaa siitä, että vaatteiden säilytyspaikka on narikka. Nytkin oli avoinna niin ylä- kuin alanarikka, joten tilaa löytyi.

Vaikka kyseessä olisi hartiahuivi, ohut villatakki tai fleece, niin kyseisen asusteen paikka ei ole kaiteella, pattereiden päällä eikä sammuttimien tai lamppujen suojana.Jo yksistään sen takia, että pattereiden lähelle tai lamppujen viereen laitetut vaatteet ovat samaa kuin tulipaloriski.

Jos toisaalla on käytössä eri säännöt, eivät ne toisessa paikassa päde. Sanonnan mukaankin talo elää tavallaan.

Järjestyksenvalvojat joutuvat yleisen turvallisuuden varmistamiseksi keräämään väärissä paikoissa olevat vaatteet ja viemään vaatteet narikkaan.

Musiikkitarjonta sujui kahden tanssiorkesterin voimin, toisin pientä hämmästystä aiheutti se, ettei ilta alkanutkaan perinteiseen tapaan valsseilla.

Sinitaivas sekä toisena ollut PNP eli Pekkaniskan pojat esittivät jälleen monipuolisen kattauksen tanssimusiikkia laulettuna, sekä instumentaalina soitettuna. Mukana oli niin omia levytyksiä kuin klassikkojakin. Tunnelma vaihtui tarinasta toiseen, ja lämmintä piisasi salin puolella.

Kesäkausi jatkuu ensi viikolla vielä kahdella tapahtumalla, perjantaina vuorossa on Metsäiltamat ja lauantaina tanssitaan Jorma Kääriäisen ja Henkan & Kulkureiden tahtiin.


Pysäköinti oli lievästi sanoen valtautunut tanssitalon pohjoispuolella. Ohjeetkin ovat siellä olemassa.


Sinitaivas on saanut vahvistuksen Sotkamossa asuvasta Jyri Laitilasta (kuvassa oikealla).


Pekkaniskan Poikien suosion syytä ei tarvitse ihmetellä. Hyvää musiikkia herrasmiesorkesterin esittämänä. Lauantaina yleisöä oli 800.

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä