Lauantai valkeni monin paikoin sateen ropinan säestämänä, mutta illaksi sää poutaantui. 

Syksyn merkkejä on se, että myös tilausautoja oli pihassa pari kappaletta, ja muutenkin oltiin liikkeellä hyvissä ajoin. Jonkin aikaa oli ovella jonoa ulos asti.

Viime vuoden tanssiorkestereiden SM-kisan voittaja Kaiho esitti musiikkia laidasta laitaan. Perinteistä tanssimusiikkia pienillä höysteillä maustettuna. Jenkkaa, masurkkaa ja polkkaa myös oli tarjolla, ja mm. polkka soitettiin kahdella haitarilla.

Pitkän uran tehnyt Yölintu tarjosi yleisölle jälleen sitä reipasta ja railakasta meininkiä josta yhtye tuli aikanaan tunnetuksi. Amerikkaan Amerikkaan, Naapurin sahtijenkka, Mahdunko maailmaas, ja Tv:n kokoinen haitari muun muassa kuuluivat illan kulkuun.

Illan päätti Suvi Teräsniska, jolla myös hittejä piisasi toisensa perään, mm. Hento kuiskaus, Missä tuulet kohtaa, Tyhjässä huoneessa ja Uusi aamunkoi saivat yleisön täysillä mukaan. Kappaleiden välissä Suvi muisteli ensimmäisiä Napiksen esiintymisiään. Ensin Yö-yhtyeen kanssa 2006 ja vuonna 2007 tapahtunutta ensimmäistä keikkaansa.

Suvi Teräsniskan ohjelmatoimisto kielsi esiintymisen videoinnin. Tästä johtuen Suvi Teräsniskan esiintymistä ei ole tansseissa 25.8 kuvatulla videolla.
Suvin esiintymisestä Naapurinvaaralla löytyy 2.9. 2017 kuvattu video.

Elokuun suurtanssit olivat toinen huvitilaisuus elokuun aikana, jolloin yleisömäärä ylitti 1 000:n rajan. Lauantaina yleisöä oli 1100.

Yleisömäärän lisäksi järjestäjille iloinen yllätys oli yleisön hyvä käytös sekä 17.8 ja 25.8. Järjestyshäiriöitä ei ollut. Sitä voidaan pitää harvinaisena. ja jopa ainutlaatuisena yleisömäärä huomioiden.


Tanssiorkesteri Kaiho vastasi perinteisemmästä tanssimusiikista. Modernimpaakin ohjelmistoa myös kuultiin.


Portaille muodostui jonoa puoli tuntia tanssien alkamisen jälkeen.


Yölintu on nousukiidossa. Simo Silmun fanit saivat lauantaina sitä mitä tilasivat.

Video illasta katsottavissa täältä

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä