Hellejaksossa koettiin lauantaina hieman viileämpi ja pilvisempi päivä noin parinkymmenen asteen lämpötilalla oleva. Illan kruunasi komea kuu, joka näkyi nyt paremmin kuin edellisiltana.

Paikalla oli myös lomalaisia ja ensikertalaisia, sillä asuntoautojen määrä oli huomattava. Osaltaan niiden määrään saattoi vaikuttaa se, että illan aikana kuvattiin Gramofoni Oy:n ja AlfaTV:n tanssiohjelma Tanssi Kanssain. Kuvattu jakso nähdään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana syksyllä AlfaTV:llä.

Yksi esiintyjä oli Antti Ahopelto, joka haitaristi Eveliina Uiton kanssa esiintyi Taivaankaari – orkesterin kanssa. Antin osuuteen kuuluivat monenlaiset musiikkilajit tangosta valssiin.

Toisena nähtiin Maria Tyyster & Rodeo, heidänkin musiikkitarjontansa oli tanssikansan mieleen. Kokoonpanon uusi reipas kappale Ei kätellä kuultiin illan aikana.

Lämmintä piisasi sisällä, ja kolmantena sitä olotilaa kohotti Heikki Koskelo kera Taivaankaaren. Heikki on esiintyjänä monipuolinen tunteiden tulkki. Ja Heikin tunnusmerkiksi tullut Nälkämaa-twist oli tietenkin myös ohjelmistossa mukana.


Jaakko Heikkinen (oik), Raili Heikkinen, Hilkka Huttunen ja Pentti Huttunen tulivat Napikselle jo päivällä. He olivat tulleet Kajasteelta ja kiertäneet kaikki Tanssi Kanssain-ohjelman nauhoitukset.


Lauri Karhuvaara juontaa Tanssi Kanssain -ohjelman.


Yleisö tuli paikalle jo hyvissä ajoin


Heikki Koskelo otti taas kerran yleisönsä.


Maria Tyyster tunnelmoi.


Tällaiseen kuvaan tunnelmaan päättyivät teeveetanssit.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä