Poutaisen sään vallitessa edelleen Napiksen rinnettä kipusi autoja alkuillasta sellaiseen tahtiin, että ensimmäisen puolen tunnin aikana lähimmät parkit olivat jo täyttyneet. Lopputuloksena autojen letka ylsi lähes niin sanottuun alaparkkiin saakka. Ennen pääsiäistä tiedotettiin, että lumesta johtuen paikoitusalueille ei voida ottaa pitkiä asuntovaunuyhdistelmiä sekä - asuntoautoja. Tämä tieto oli otettu hyvin vastaan.

Souvareiden esiintymisellä pääsiäistansseissa on jo pitkä perinne. Laulun mukaan Souvarit sen tekee, ja näin jälleen tuo piti paikkansa. Tänä vuonna tulee Souvareiden historiaa täyteen 40 vuotta, yhä edelleen heidän musiikkinsa tavoittaa uusia faneja. Lukuisten kappaleiden lomasta on hioutunut vuosien varrella kestohitit joita ei illasta voi unohtaa. Myös harvemmin kuultua vanhempaa tuotantoa on ohjelmistoon löytänyt tiensä, osittain nuorempien jäsenten Mikko Keskimaunun ja Pasi Alakurtin kappalelöytöjen ansiosta. Uudelta tulevalta levyltä kuultiin kappale nimeltään Kaunis maailma. Loppuillasta kanttori Jouni Ruokamo esitti vauhdikkaan rokkipotpurin.

Parin viime vuoden pääsiäissunnuntain kattaus on ollut niin toimiva, että eräänlaisesta perinteestä voidaan puhua. Toisena nimittäin tälläkin kertaa esiintyi Antti Ahopelto & Etiketti. Antin osuuteen kuuluivat monenlaiset musiikkilajit lattareista humppaan ja tangosta valssiin. Molempien esiintyjien osalta musiikkitarjontaa kehuttiin.

Pääsiäistanssit sujuivat kumpanakin iltana rauhallisesti.

Aurinko laski mailleen tanssien alkaessa.

Yleisöä oli 850 henkeä väliyönä.

Lasse Hoikka aikoi lähteä kahden viikon päästä pilkille Äkäslompoloon.

 

Kommentit   

0 #1 Marjatta Kenttälä 02.04.2018 18:43
:sad: Toivoton ruokapuoli. Ostin 3 lihapiirakkaa lenkkipaloilla ja 3 kahvia ja 1 lihapiirakka teellä. Yli 30 € maksoin. Sain lihapiirakat kylmänä ilman lämmittämättä ??????? Hinta???
Lainaa

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä