Kesäaikaan kellot on jälleen siirretty, mutta sää ei vielä missään vaiheessa tuonut kesää mieleen. Lunta, lunta ja vielä kerran lunta satoi koko päivän ja melkein tanssien loppuun asti. Aurauskalusto huolehti illan aikana, että poistumistie on auki ja turvallinen, myös ovien edustat putsattiin ja hiekoitettiin useasti.

Neljänsuoran perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 20 vuotta, alkuperäisiä jäseniä mukana olevista ovat laulaja Antti Ketonen sekä kitaristi Juha Mäki. Juhlavuoden kunniaksi yhtye julkaisi äskettäin kappaleen Paratiisi, joka ei ole Rauli Badding Somerjoen tunnetuksi tekemä. Paratiisi ja Antin soolokappale Olisitpa sylissäni kuultiin illan aikana kahteen kertaan. Useiden hittien lisäksi pitkästä aikaa tuli myös Hilma ja Onni.

Henkka ja Kulkurit oli toinen illan esiintyjistä. Henri Potkonen toimii yhtyeen laulajana. Tanssimusiikkia laidasta laitaan oli ohjelmistossa, mukaan lukien polkat ja jenkat. Omaa tuotantoa kuultiin myös, kuten kappaleet Sinä sinussa ja Et halua tietää.

Neljänsuoran keikkaonnikka on pitkä kuin nälkävuosi. Onneksi telipyörätkin kääntyvät etusten lisäksi, niin lumipenkkojen ahdistamalla Naapurinvaarallakin pysäköinti onnistui.

Henkka ja Kulkurit soittivat taas monipuolista musiikkia.

Antti Ketonen tunnelmoi.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä