Neljänsuora

Lohjalla vuonna 1998 perustettu Neljänsuora tuli tunnetuksi laajemmin vuonna 2002 voitetun Viihdyttäjä-kisan myötä. Voitto toi mukanaan näkyvyyttä Kesäillan valssi-ohjelman orkesterina. Tanssipaikoilla riittää edelleen yhtyeellä kysyntää.

Alkuperäisjäseniä Neljänsuorassa on vielä kaksi; Antti Ketonen ja Juha Mäki. Kolmas alkuperäisjäsen Esko Mäki siirtyi opettajan ammattiin vuonna 2011.

Meriittilistalta löytyy myös vuoden 2008 kesän tanssihitti-äänestyksen voitto. Kappale oli nimeltään Tuulikki pidä huivistasi kii.

Neljänsuoran suosion salaisuus on rentous, hyvä meininki ja vuorovaikutus yleisön kesken. Oma osansa on myös monipuolisella musiikilla. Yhtyettä onkin sanottu uuden iskelmän lippulaivaksi. Viime vuosina kysyntä erilaisille festarikeikoille on myös kasvanut.


Neljänsuora; Antti Ketonen laulu, Juha Mäki kitara ja viulu, Jussi Välimaa basso, Jarkko Pietilä koskettimet sekä Johan Murtojärvi rummut. Keikalla 27.3 laivalla. Edellisen kerran Neljänsuora oli Napiksella kekrinä. Tunnelmia siitä löytyy täältä

 

Henkka & Kulkurit

Henkka & Kulkurit perustettiin Tampereella tammikuussa 2002. Yhtyeen solistilla Henkalla oli muutaman vuoden keikkailun jälkeen tullut idea kasvattaa duo-orkesteri viiden miehen porukaksi. Tarvittavat soittajat löytyi nopeasti ja harjoittelu ensimmäistä keikkaa varten saattoi alkaa.

Yhtyeen ensimmäinen keikka oli Carrus Oy:n 50 - vuotisjuhlat Tampereen Rosendahlissa toukokuussa 2002. Keikkaan kuului myös näytelmän taustamusiikin livesoittaminen. Neljä kuukautta tiukkaa treenaamista oli hyvin menneen keikan arvoista.

Henkka & Kulkurit säesti vielä laulajia Voionmaan opistolla käydyssä Iskelmämestari 2002 finaalissa.

Yli kymmenen vuoden aikana on ahkerasti keikkailtu. Yhtyeen slogan on Väännetäänkö rautalangasta!
Rautalankaa, tunnelmaa ja legendaarisia tanssibiisejä mahtuu Henkan ja Kulkureiden keikkasettiin lukematon määrä.

Henkka Potkonen on nyrkkeilijä Mira Potkosen aviomies.

Henkka & Kulkurit kokoonpanossa ovat Henkka Potkonen laulu ja kitara, Toni Salminen rummut, J-P Alanen kitara, Marko Eskola basso ja Matti Koskinen koskettimet ja laulu.

Henkka & Kulkurit esiintyvät 30.3 Outokummussa. Edellisen kerran he olivat Napiksella päättäjäistansseissa. Tunnelmia löytyy täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä