Alkuviikon pakkaskeli muuttui loppuviikosta lauhaksi ja liukkaaksi loskakeliksi. Liukkauden torjuntaa oli tehty kunnolla tien ja pihan hiekoituksen osalta.

Viikonlopun aikana oli Vuokatissa myös tanssileiri Dance Swing, jonka osanottajat olivat isolla porukalla lähteneet testaamaan saatuja oppeja illan tansseihin.

Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster esitti perinteisempää tanssimusiikkia kuten tangoa, valssia, humppaa ja foxia, viimeisenä kappaleena oli tuotantoa oleva Hauras.

Neljänsuora oli illan toinen esiintyjä, Joka setti oli täynnä hittejä hitin perään, ilman turhia välijuontoja. Ensi vuonna 20 vuotta täyttävä yhtye on vuosien varrella löytänyt tyylinsä joka toimii niin lavoilla kuin festareilla. Joka keikka tehdään isolla sykkeellä ja energialla. Ohjelmistoon oli otettu myös kappaleita ihan uran alkuajoilta. Laulujen sanat tuntuivat eturivissä olevan hyvin hallussa.

Lauantaina Naapurinvaaralla vieraili joukko aasialaistaustaisia, pohjoismaissa vaikuttavia matkanjärjestäjiä tutustumassa paikkaan. Matkanjärjestätjät Vuokattiin ja Naapurinvaaralle toi Vuokatti Visit hanke.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä