Lunta alkoi satamaan lauantaita vasten aamuyöllä. Puolen päivän aikaan maa oli valkoinen ja illalla elettiin jo keskellä talvea.

Napiksen Ysäreistä tulikin ”Winter Open.”

Lumi ja lumen mukanaan tuoma liukkaus tuskin vaikutti Ysärit Napiksella tapahtuman yleisömäärään. Ainakaan kovin paljon.

Väkeä kuskanneet nuorisokuljettajat ja taksisaföörit pyörittelivät autojaan kuin kesäkelissä.

Tilaisuuden päättyessä piti kaksi onnikkaa ohjata yläkautta pois alarinteen liukkauden takia.

Tälläkin kertaa yli 1300-päinen, keski-iältään melkoisen nuori yleisö juhli mallikkaasti.  Muutama väsynyt toki oli, mutta rähinöitä ei ilmennyt. Oikein hyvin nuoret ymmärtävät anniskelualueen rajan merkityksen. Kuin myös sen, ettei pihalla ihan rappusten edessä omia juomiaan kaadella kurkkuun.

Sisällä juomia kaadeltiin siihen malliin, että varastot olivat finito jo kello yhden aikaan.  Osaksi häverikki mene juomien toimituksesta vastaavan firman piikkiin. Kaikkea tilattua tavaraa ei valitettavasti perjantaina saatu.

Iloisia ilmiöitä edusti yleisön pukeutuminen. Osa nuorista ja entisistä nuorista oli löytänyt vaatekaapistaan illan teemaan sopivat asusteet.

Tunnelma sisällä oli tiivis, mutta iloinen. Tanssimaankin yleisö innostui viimeistään Jussin ja Ressun vetäessä klassikkohitaita.  Varsinkin Jussin ja Ressun ohjelmisto oli melkoisen lähellä modernin tanssiorkesterin repertuaaria.

Dj Kaasi huolehti väliaikamusiikista. Ysäritunnelmaan vei väen ensiksi Hausmylly ja seuraavaksi Movetron.

Tässä tapauksessa taisi tulla yllätysesiintyjä Hausmyllyn kanssa lavalle.

Movetron vei yleisön kohti puoltayötä.

Yleisö eli voimakkaasti mukana Napiksen ysäreissä.

Illan huipennus tulee tässä: Jussi ja Ressu.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä