Talven merkkejä oli nähtävissä ja aistittavissa illan tansseihin tullessa. Vaaran päällys oli saanut pienen lumikerroksen, ja lämpötila paikoin puhaltavan tuulen kanssa oli lähellä pakkaslukemia.

Osalla autoilijoista oli jo renkaat talvea varten vaihdettuna, mutta moni kertoi vielä vaihto-operaation olevan edessä.

Jarkko Honkanen ja Taiga tulivat Napikselle Kuopiosta, ja illan jälkeen matka suuntaui kotiin Rovaniemelle. Ohjelmatarjonta on vuosien varrella hioutunut tanssijoita palvelevaksi, ja kokoonpano valittiinkin syyskuussa Vuoden Tanssittajaksi. Tutustakin klassikosta saa sovittamalla aivan eri kuuloisen, tällaisia kappaleita ohjelmistossa olivat ainakin Missä muruseni on ja Olen suomalainen. Omia levytyksiä Jarkko myös esitti, kuten La bella vita, Ennen kuin aamu koittaa ja Silmät on sielun peili.

Lähellä illan loppua vuorossa oli Täällä pohjantähden alla - kappale, josta tuli Jarkon ja yleisön komea yhteislaulusuoritus.

Charles Plogman kera Rosette - orkesterin oli toisena illan tähtenä. Charlesin osuus alkoi Lanka jo palaa - kappaleella, ja sitten piisasi hittiä hitin perään omasta ja toisten tuotannosta. Lavan edusta täyttyi innokkaista faneista, jotka tempaituivat illan tunnelmaan täysillä.

Jälleen sai ilta kehuja kävijöiltä, saihan tanssia ja kuunnella koko rahan edestä ja hieman vielä ylikin.

Naapurinvaaran Huvikeskukseen oli illan aikana tutustumassa ryhmä Japanilaisia matkanjärjestäjiä.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä