Tänä vuonna Vuokatissa vaellettiin jo syyskuun alussa, sää oli ulkoiluun erittäin sopiva. Varsinkin kun perjantaina satoi koko päivän ja paljon. Illan aikana kierteli pilviä, jotka toivat mukanaan paikallisia sadekuuroja.

Illan tansseihin myös oli lähdetty liikkeelle innokkaasti, niin henkilöautoilla, takseilla kuin linja-autoilla. Heti alkuun tuli yksi tilausvuoro, ja Sotkamon sekä Kajaanin bussit olivat täysillä käyttöasteilla.

Torstain aikana tuli tieto, että Heidi Pakarinen on sairastumisen vuoksi joutunut perumaan tulonsa, tilalle löytyi Maarit Peltoniemi, joka Heidin yhtyeen kanssa hoiti homman mallikkaasti.

Heikki Koskelo kuului myös illan esiintyjäkaartiin. Rento ja energinen Heikki tempaisi yleisön mukaan alusta loppuun. Yksi ohjelmiston kulmakivistä oli jällleen Nälkämaa-twist, joka oli omiaan yleisön villitsemisessä.

Illan viimeinen esiintyjä oli puolestaan Suvi Teräsniska, hän on tehnyt tänä vuonna paluuta keikkalavoille äitiyslomilta. Kovasti oli Suvia odotettu, lavan edusta oli täpösen täynnä faneja. Laulu kaikui puolin ja toisin uusien ja vanhempien kappaleiden tullessa kuin liukuhihnalta.

Vilkas ilta näkyi myös ravintoloissa tuotteiden kysyntänä, ja paikkojen täyttymisinä.

Heikki Koskelo sai yleisön suorastaan villiintymään.


Maarit Peltoniemi tuli pikakomennuksella Karavaani-yhtyeen solistiksi. Ammattimiehiksi Maarit kehui yhtyeen soittajia.


Suvi Teräsniska esiintyi Naapurinvaaralla lähes 1100-päiselle yleisölle.


Takseilla riitti keikkaa ja linja-autot olivat tupaten täynnä lauantaina. Sää oli erittäin hyvä edelliseen päivään verrattuna.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä