Päivän poutasää muuttui sadekuuroiksi joita tuli illan mittaan muutamia. Siitä seurasi että ilman kosteusprosentti ampaisi entistä korkeammalle. Mombasa-laulua mukaillen oli kuumaa ja kosteaa niin ulkona kuin sisälläkin. Eikä ilma vaihtunut juurikaan vaikka kaikki mahdolliset ovet olivat avoinna.

Ravintoloiden palveluita hyödynnettiin hyvin, jotta ruoka- ja juomatasapaino pysyivät myös kohdillaan illan trooppisuudessa.

Ilta oli saanut liikkeelle myös paljon karavaanareita.

Dallape on orkesteri, jonka vaikuttavaa esiintymistä kuuntelee ja katselee mielellään. Monimiehinen kokoonpano tarjosi vaikuttavia musiikkielämyksiä laidasta laitaan laulettuna ja soitettuna. Kainuu mainittiin yhdessä kappaleessa, ja tuo oli Sinisilmä - humppa. Huutoäänestyksellä valittiin illan ainoa jenkka, ja voiton nappasi Tuohinen sormus.

Monen vuoden tauon jälkeen Napiksen lavalla nähtiin ja kuultiin Jorma Kääriäisen keikka. Jorma totesikin ensimmäisen kappaleensa alkuun, että kuin olisi kotiin tullut kun pitkästä aikaa pääsi Napikselle esiintymään. Aloituksena oli Esa Elorannan tekemä laulu Suuri yksinäinen. Sen jälkeen kappale seurasi toistaan ilman pysähtelyjä. Mukana ohjelmistossa oli musiikkia Agents-ajoilta kuin Jorman soolotuotantoakin. Viimeisenä mieliin jäi soimaan tulkinta Päivänsäteestä ja menninkäisestä.

Musiikkitarjontaa kehuttiin useaan otteeseen, ja moni lähtiessään sanoikin kokeneensa kesän parhaat tanssit.

Silloin soitti Dallape. Tälläkin kertaa kuultiin 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi Eldanka-järven jää. Unohtamatta jo 30-luvulla levytettyä kappaletta Elaine.

Jorma Kääriäisellä on nimikkokitara. Kääriäinen vastasi illan tunnelmamusiikista.

Kaukainen vieras. Vuokatti Visitin Minna Hirvonen ja Arto Asikainen toivat Napikselle miehen Japanista. Nimi on vaikea kirjoitettavaksi. Sanoivat hänen olevan "Moton."

Jorma Kääriäinen saapui Naapurinvaaralle päivän paistaessa täydeltä terältä. Kuvanottohetkellä ei enää päivä paistanut. Mestari oli iloisella mielellä päästyään taas omien sanojensa mukaan legendaariselle Napiksen lavalle.

Ikuisuusongelmako? Pysäköintitilat ovat rajalliset. Tällä tavalla pysäköimällä tilaa menee hukkaan. Opasteita on joka nurkassa, mutta aina vaan joudutaan autoja siirrättämään. Tällä kertaa siirtäminen sujui yhteisymmärryksessä.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä