Pitkin viikkoa varoiteltiin Klaara-myrskystä joka tulee ryminällä Suomeen. Tulihan se, mutta onneksi sen voima ei Napikselle asti yltänyt.

Harvoin on niin tarkkaan sääennustetta toimihenkilöiden puolelta seurattu kuin ennen illan tansseja. Muistissa oli hyvin ilta seitsemän vuotta sitten elokuussa, jolloin menot ukkosen takia jouduttiin keskeyttämään.

Illan mittaan pilviä kierteli ja kaarteli vaarojen yllä, ainoastaan pieniä vesikuuroja tuli alkuillasta muutamia, mutta taivaan hanat avautuivat kunnolla vasta vähän ennen puolta yhtä yöllä.

Sisällä oli trooppisen kostea tunnelma, mutta se ei tahtia haitannut.

Tarja Lunnas on vuosien saatossa levyttänyt useita yleisön mieleen jääneitä hittejä, joista kuultiin illan aikana mm. Haaveiden maa, Soita kun tunnet niin, Meidän hehkuva hiillos sekä tietenkin Seine. Seinen julkaisemisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 20 vuotta.

Pitkä uran tehnyt Arto Nuotio esitti erittäin perinteistä tanssimusiikkia, ohjelmistosta löytyivät mm. humpat Alaska ja Odessa, sekä poimintoina Ajomies, Sulamith ja Rakkauden rikkaus. Artolta pyydettiin myös Esko Rahkosen tunnetuksi tekemää kappaletta Erottamattomat, jonka hän myös esitti.

Elokuu toi mukanaan tummuvat illat. Onneksi mukana ei tullut lauantaina etelää riepotellut Kiira-myrsky.

Tarja Lunnas on tehnyt pitkän uran tanssipaikkoja kiertävänä artistina.

Arto Nuotio on myös pitkän linjan artisti. Ohjelmisto on tanssivan kanssan mieleen.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä