Naapurinvaaran Huvikeskus on Suomen paras tanssipaikka. Talkoolaisten, asiakkaiden, esiintyjien ja yhteistyökumppaneiden ansiosta olemme parhaita. Unohtamatta loistavaa sijaintiamme Etelä-Kainuun kauniissa vaaramaisemassa.

Aina on parantamisen varaa. Yksi kehityskohteemme on asiakaspalautteen vastaanotto ja käsittely.

Lauantaista 18.3. lähtien muun muassa lipunmyynnissä ja kahvilaravintolan tiskillä on lomakkeita, joilla voi antaa palautetta tanssi-illan aikana toiminnastamme. Joko yleensä tai jotain yksittäistä asiaa, tapahtumaa koskien.

Myönteistäkin palautetta saa antaa.

Otamme vastaan vain palautteen antajan nimen ja yhteystiedot sisältäviä lomakkeita. Vastaamme palautteisiin mahdollisimman nopeasti, viimeistään viikon kuluessa.


Miellyttikö maisema? Vai oliko henkilökunta täysin kuutamolla? Tai ihmetyttääkö jokin asia yleensä Naapurinvaaran toiminnassa? Voit kertoa mielipiteesi palautelomakkeella tanssien aikana.

 

Kommentit   

+2 #5 Tiina Savolainen 19.03.2018 07:55
Komppaan Maija-Liisaa tuosta hakusysteemistä. Vuorohaku, kuten edellä ehdotettiin. Kritisoin noussutta kahvikupillisen hintaa. 2,50 alkaa olla kipurajalla.
Lainaa
+1 #4 Lauri Mäkikangas 12.06.2017 17:58
Kiitos hyvistä tansseista Yhtä toivoisi meille jotka tulevat Asunto autoilla tai vaunuilla Että wc tilat olisi auki vaikka auki aamuun asti kuten on Jormuanlavalla Meitä on nykyisin aika paljon ja varsinkin lomakaudella vain lisääntyy Voisi olla vakka pieni maksu tanssien ulkopuolisesta wc käytöstä .Myös jos olisi vaikka pienet merkit niin ensikertaakin tulevat pysäköisi teidän haluamalla tavalla Kiitos kumminkin niistä tauluista jotka opastaa pysäköimään mutta ne huomataan yleensä vasta sitten kun on jo parkkeerannut Kiitos tiedän että teette parhaanne eihän tämä muutoin olisi näin mukavaa tulla sinne aina vain uudelleen Jormualta
Lainaa
0 #3 Irma 30.04.2017 10:31
Mistä löytyy teidän lippujen hinnat?
Lainaa
0 #2 Tuula 19.03.2017 05:50
Annan palautetta tuosta tupakointipaikasta, että se on liian lähellä ovea. Tupakansavu kulkeutui eilenkin illalla runsaasti karaokebaarin puolelle. Joten en siellä pystynyt enää olemaan, laulamiset jäi sitten vähiin. Toivottavasti saatte tämän asian kuntoon, tästä olen aiemminkin laittanut palautetta... pitäs ajatella meitä, jotka emme tupakoi, ettemme turhaa hengitä tupakansavua, josta tulee oireita pääsänsärkynä ym.
Eilen oli liikkeellä paljon tansikansaa, ilmanvaihto ei ollut riittävä ison salin puolella. Tuntui välillä tanssiessa, että hegeä rupeaa ahdistamaan, kun mistään ei tuu korvaa ilmaa vallankin takanurkkaan tanssiessa. Alakerran tanssilattian patterit olivat tuliset vielä klo.22 jälkeen illalla, jotka toivat vielä lisää lämpöä liiankin kanssa, ihmisillä oli jo muutenkin hiki päällä tanssimisesta..
Lainaa
+2 #1 Maija-Liisa Korhonen 18.03.2017 00:10
Toiveena sekahaun tilalle joka toinen tunti miehille ja joka toinen tunti naisille :)

Ihanaa, että tanssit ovat taas alkaneet. Kiitos!
Lainaa

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä